vertical_align_top

Sales and Operations coördinator

Sales & Operations coördinator

Ons jonge, snelgroeiende bedrijf op de mooiste plek van Utrecht heeft nieuwe collega’s nodig om onze groei te realiseren. Het concept van Novades slaat internationaal zo hard aan dat wij op zoek zijn naar uitbreiding van ons team.

Novades betekent letterlijk ‘nieuwe bestemming’. Wij verwerken grondstoffen uit de foodindustrie tot halffabricaten. Op deze manier realiseren wij optimale waarde voor afgekeurde grondstoffen uit de humane industrie. De hele bedrijfsvoering wordt uitgevoerd op onze geheel eigen(wijze) manier, traditionele wegen laten we liever links liggen. Wij geloven dat kwaliteit zich altijd uitbetaalt en daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een nieuw talent voor onze organisatie.

Jij gaat ons gedurende het gehele traject van aankoop, productieproces en uiteindelijk de verkoop van onze halffabricaten ondersteunen. Jij hebt contact met al onze leveranciers, klanten en logistiek dienstverleners. De spil van het bedrijf, jij coördineert, controleert en informeert.

Wat ga je doen:

-Ondersteunen sales & purchasing

-Coördineren logistiek

-Waarborgen kwaliteitsrichtlijnen

-Productieplanning

-Voorraadbeheer

Wat moet jij kunnen:

Voor deze verantwoordelijkheden heb jij de juiste skills om te kunnen coördineren. Je behoudt het overzicht en kan goed functioneren in een dynamische omgeving. Hiervoor zoeken wij iemand met HBO-denkniveau en een goed woordje Engels want je zult veel contact hebben met onze internationale leveranciers en dienstverleners.

Wat je kunt verwachten is een ongeremde organisatie waar hard wordt gewerkt maar waar we vinden dat werk vooral leuk moet zijn. Kwaliteit en ambitie worden beloond en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We houden van een platte grap en op z’n tijd een stevige borrel. Doordat je als één van de eerste werknemers binnenstapt bij Novades kan jij mede helpen dit bedrijf te ontwikkelen tot een top organisatie en meegroeien met het succes.

Herken je je zelf hierin? Ben je enthousiast? Kom maar door met je CV.

Je zult gaan samenwerken met Lisette Mulder. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie of over het bedrijf, app of bel dan gerust.

+ 31 (0) 6 15 34 69 85

lisette@novades.nl